St. Demo Classic Motorrace Winkel
24 mei feestavond 25 mei 2014 hele dag motor demo's nu ook op facebook
RACEdag info
Informatie

Welkom op de website van de Stichting Demo Classic Motorrace Winkel, wat leuk dat u ons met uw bezoek vereert. We hebben in 2013 ons EERSTE LUSTRUM gevierd met geweldige extra's.....het Rotterdamse Wheelie Posse Stuntteam, spectaculair om te zien.

In 2014 is het alweer tijd voor de 6e editie van de Classic Motorrace Winkel hét evenement voor elke motorsport liefhebber. Deze dag zal zoals altijd gevuld worden met: spektakel, de geur van verbrand rubber, ronkende motoren, pitspoezen enz. enz. Momenteel staan we voor de invulling van een nieuwe demodag met verrassende elementen, alle sponsoren alvast heel hartelijk dank voor jullie hulp.  

Op zaterdagavond 24 mei 2014 geeft de organisatie het startsein met een borrel in het rennerskwartier op het terrein van Spaansen met GRATIS entree, voor alle inwoners van de gemeente Hollands Kroon een speciaal woord van welkom. We hebben een prachtige feesttent met de nieuwste geluids- en videotechnieken. We gaan weer voor nieuwe spetterende optredens waar u live muziek kunt zien en horen............op een prachtig vernieuwd podium.
 
Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de rijders op horen scheppen over de dag die komen gaat. Wij als bestuur van de DCMW betalen de borrelhapjes, de drankjes zijn uiteraard voor uw eigen rekening.
 
De Demo Classic Motorrace Winkel is mogelijk gemaakt door de vele sponsors en enthousiastelingen die de Gemeente Hollands Kroon rijk is.
 
U vind hen onder de knop SPONSORS, klik er eens op.............
 
Mis dit fantastische motorsport evenement niet, tot zondag 25 mei vanaf 10.00 uur een hele dag lang motorsport voor maar 5 euro. Er is voldoende (GRATIS) parkeergelegenheid, voor motoren zijn er aparte terreinen beschikbaar (vraag ernaar bij de entree).

Voor uw én onze veiligheid luister naar de officials en volg hun aanwijzigingen nauwgezet op, dit geldt uiteraard ook voor onze verkeersregelaars. Denk ook aan onze medebewoners die niet motorsport-minded zijn, geef niet teveel gas en beperk het geluid.
 
De organisatie.


HomeInformatieBestuur DCMWStuur ons een emailZijspan paginaInterviews met motorheldenHoofdsponsorsSponsorsFavoriete linksC.R.T. Nederland