St. Demo Classic Motorrace Winkel
2015, 16 mei feestavond 17 mei 2015 hele dag motorsportspektakel, like ons op facebook
Filmpjes en foto's
Dagprogramma
Filmpje Demo's
Home

Beste motorsportliefhebber, welkom op de site van, "Stichting Demo Classic Motorrace Winkel"  

Samen met enthousiaste vrijwilligers is uw bestuur zich aan het voorbereiden op alweer de 7e Classic Racedag in Winkel. De gemeente Hollands Kroon, is samen met ons, van mening dat we er een echt auto- en motorsportspektakel van kunnen gaan maken.
LET OP 2015, zaterdagavond 16 mei vanaf 20.00 uur een groot feest in de Mc Kili feesttent (bij SPAANSEN) GRATIS entree, met super LIVE muziek en special act.

Speciaal voor alle kinderen die onze dag bezoeken hebben we "RACE-kids" bereid gevonden om hun motoren en ander materiaal beschikbaar te stellen, diverse sponsoren hebben zich extra ingespannen om dit mogelijk te maken. Dus ALLE kinderen tussen 6 en 12 jaar mogen GRATIS rijden op een apart circuit binnenin het "grote" circuit, kom via de ingang FIXET, daar is het "kleine circuit". Wij stellen GRATIS MOTOREN, beschermende kleding en helmen beschikbaar. Uiteraard onder deskundige begeleiding kunnen de kinderen een proefles volgen. Onze vrijwilligers bepalen of uw kind kan en mag rijden dit om ongewenste situaties te voorkomen, volg hun aanwijzingen nauwgezet op.  En als klap op de vuurpijl is er voor ALLE kinderen GRATIS een ijsje.
Klik hier http://www.rap-holland.nl/  
voor de link naar RACE kids voor meer informatie. 

Graag willen we alle sponsors, de fa. Spaansen maar ook zeker de gemeente Hollands Kroon bedanken voor alle steun die jullie ons alle jaren geven.  We krijgen altijd alle medewerking vanuit de gemeente, ondanks dat het nooit vanzelf gaat, kunnen we altijd op hulp rekenen.
Hein Koopman Racing, u kunt het bedrijf bewonderen tijdens de 7e Classic Race op zondag 17 mei 2014.

Speciaal voor de coureurs die deelnemen, de rijrichting is "rechtsom" Start op de "Zandwikke" dan linksaf de "Westerzwet" op daarna rechtsaf de "Zandloper" in met snel recht stuk, daarna een haakse bocht rechtsaf de "Zandzegge" op met zijn lange rechter doordraaier en aan het einde via de korte rechts/links combinatie naar de haakse bocht rechtsaf richting de "Zandwilg" met zijn kniebocht en weer rechtsaf naar Start/Finish. De lengte van het circuit is 1450 meter (denk extra om de riool deksels net na de start).

Op de pagina foto's vindt u een 2tal prachtige voorbeelden van race historie. Dhr. Thijs Roozing (Middenmeer) is jaren en jaren een trouw bezoeker van de dutch TT geweest. Hij heeft nog het originele TT programmaboekje van 1965 in bezit. Op de pagina foto's staan een 2tal afdrukken van dat originele programma. Hierbij meneer Roozing heel hartelijk dank dat u dit met ons wilde delen. 
  
Veel van onze reclame, foto's en persberichten worden gehost door PeWi http://www.pewisnieuwspagina.nl/index.php
wij zijn nu ook te volgen op facebook:   https://www.facebook.com/profile.php?id=100003578555152


Wilt u graag contact met ons? stuur dan een email aan, 
dcmw@telfort.nl ,u krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord retour.


HomeInformatieBestuur DCMWStuur ons een emailZijspan paginaInterviews met motorheldenHoofdsponsorsSponsorsFavoriete linksC.R.T. Nederland