St. Demo Classic Motorrace Winkel
24 mei feestavond 25 mei 2014 hele dag motor demo's nu ook op facebook
Filmpjes en foto's
Dagprogramma
Filmpje Demo's
Home

Beste motorsportliefhebber, welkom op de site van, "Stichting Demo Classic Motorrace Winkel" 

Afgelopen jaar hebben we weer vele nieuwe bezoekers op de demo-dag mogen begroeten. Voor 25 mei 2014 staan er weer diverse spannende onderdelen op de rol. Krijgen we 1 van Nederlands mooiste en snelste RACE trucks aan de start? U kunt hem zien in Winkel, tesamen met de prachtige BMW's van Koopman Racing. Eindelijk zijn we zover dat we een prachtig startveld met supermoto's naar Winkel hebben kunnen halen, nu nog een stukje onverhard en we hebben het mooiste supermoto circuit van Nederland. Speciaal voor de SUPERMOTO's wordt het circuit aangepast om de veiligheid voor zowel publiek als rijders te vergroten. Ook zijn er afgelopen winter weer prachtige klassieke motoren gerestaureerd geworden en te zien in Winkel.

Speciaal voor alle kinderen die onze dag bezoeken hebben we "RACE-kids" bereid gevonden om hun motoren en ander materiaal beschikbaar te stellen. Dus ALLE kinderen tussen 6 en 12 jaar mogen GRATIS rijden op een apart circuit binnenin het "grote" circuit. Wij stellen GRATIS MOTOREN, beschermende kleding en helmen beschikbaar. Uiteraard onder deskundige begeleiding kunnen de kinderen een proefles volgen. En als klap op de vuurpijl is er voor ALLE kinderen GRATIS een ijsje.
Klik hier http://www.rap-holland.nl/  
voor de link naar RACE kids voor meer informatie. 


   Promofoto 2014 
De promotiefoto voor 2014 is klaar, dank je PeWi. Ook een hartelijk woord van dank aan Gerard Numeijer voor het bereidwillig beschikbaar stellen van een prachtige fotolocatie en een geweldig gezellige avond.

Graag willen we alle sponsors, de fa. Spaansen maar ook zeker de gemeente Hollands Kroon bedanken voor alle steun die jullie ons alle jaren geven.  We krijgen altijd alle medewerking vanuit de gemeente, ondanks dat het nooit vanzelf gaat, kunnen we altijd op hulp rekenen.
In Hein Koopman Racing http://www.koopman-racing.nl/index.php en Total Hydraulics
 http://www.totalhydraulics.nl/ hebben we 2 nieuwe hoofdsponsors gevonden. Beide bedrijven zijn gelieerd aan motorsport middels hun producten en ervaring en uiteraard motorolie in het bloed van alle werknemers. Uiteraard gaan we samen met hen uit van een meerjarige relatie zodat de exposure leidt tot een win-win situatie voor allen. Wij als bestuur zijn heel blij met Hein Koopman en Total Hydraulics u kunt beide bedrijven bewonderen met enkele van hun producten tijdens de 6e Classic Race op zondag 25 mei 2014.


Speciaal voor de coureurs die deelnemen, de rijrichting is "rechtsom" Start op de "Zandwikke" dan linksaf de "Westerzwet" op daarna rechtsaf de "Zandloper" in met snel recht stuk, daarna een haakse bocht rechtsaf de "Zandzegge" op met zijn lange rechter doordraaier en aan het einde via de korte rechts/links combinatie naar de haakse bocht rechtsaf richting de "Zandwilg" met zijn kniebocht en weer rechtsaf naar Start/Finish. De lengte van het circuit is 1450 meter (denk extra om de riool deksels net na de start).

Op de pagina foto's vindt u een 2tal prachtige voorbeelden van race historie. Dhr. Thijs Roozing (Middenmeer) is jaren en jaren een trouw bezoeker van de dutch TT geweest. Hij heeft nog het originele TT programmaboekje van 1965 in bezit. Op de pagina foto's staan een 2tal afdrukken van dat originele programma. Hierbij meneer Roozing heel hartelijk dank dat u dit met ons wilde delen. 
  
Veel van onze reclame, foto's en persberichten worden gehost door PeWi http://www.pewisnieuwspagina.nl/index.php
wij zijn nu ook te volgen op facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100003578555152


Wilt u graag contact met ons? stuur dan een email aan, 
dcmw@telfort.nl ,u krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord retour.


HomeInformatieBestuur DCMWStuur ons een emailZijspan paginaInterviews met motorheldenHoofdsponsorsSponsorsFavoriete linksC.R.T. Nederland